16 Şubat 2015 Pazartesi

Canon iR 1020J Fotokopi makinası



Canon iR 1020J Fotokopi makinası



Canon iR1020J, küçük ofisler için masa başından ayrılmadan fotokopi çekmeyi sağlayan kompakt bir çözümdür. Standart çift taraf kullanım özelliğiyle, her seferinde dakikada 20 sayfa mükemmel fotokopi çekebilirsiniz.

Faydalar

  • Dakikada 20 sayfa fotokopi
  • Çift taraflı belgeler
  • Müthiş1200 dpi çözünürlük
  • Kompakt, masaüstü kullanımı - küçük işletmeler için mükemmel
  • Kullanılmadığında otomatik enerji tasarrufu
  • Çevreye saygılı üretim

Detaylı Özellikler

Ev ofisler ve küçük işletmeler için mükemmel fotokopiler

Canon iR1020J ile her seferinde profesyonel bir imaja sahip olursunuz. Masanızdan dakikada 20 sayfa siyah beyaz A4 iş belgesini, gelişmiş modda 1200 dpi çözünürlükte fotokopi çekebilirsiniz. Ayrıca çift taraf kullanımının standart olmasıyla birlikte, aynı anda hem olumlu etki bırakacak hem de israfı azaltacaksınız.

Yerden kazandırır ve ölçeklenebilir

Küçük işletmelerin ve ofislerdeki çalışma gruplarının verimliliğini artırmak için özellikle tasarlanmış olan iR1020J, küçük bir hacimde büyük düşüncelere sahip bir aygıttır. Tek seferde 600 yaprak alabilir ve gerektiğinde kapasitesi 1.100 A4 kağıda kadar artırılabilir.

Çevreye özen gösterin

Yenilikçi, talep üzerine sabitleyici teknoloji, aygıt kullanılmadığında enerji koruyucu bir uyku modunun otomatik olarak başlatılmasını sağlar. Gerektiğinde, aygıt 5 saniyeden daha kısa sürede yeniden kullanıma hazır olur. Bu, üretkenliği düşürmeden enerji tüketimini azaltmanın harika bir yoludur.
Çevreye duyarlı üretim yöntemleri, makinenin üretim sürecinde kurşun ve zararlı maddelerin kullanılmasını yasaklayan Avrupa RoHS ve WEEE* direktiflerine uymasını sağlar. Makine Uluslararası Energy Star Programı'yla da uyumludur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder