18 Şubat 2015 Çarşamba

Canon iRC1021i Fotokopi Makinesi

Canon iRC1021i Fotokopi Makinesi


Kompakt, üretken ve kullanımı son derece kolay Canon iRC1021i ile ofisinize renk getirin.  

Yazıcı Özellikler
 
Kompakt A4 masaüstü aygıtı
Kaydırma tekerlekli geniş kullanım paneli
Dakikada 21 sayfa siyah beyaz ve renkli, çok işlevli baskı
2400 x 600 dpi çözünürlükte müthiş baskılar
uniFLOW ile gelişmiş güvenlik
Enerji tasarrufu sağlayan uyku modu


Ayrıntılı Bilgi

Ofisinize renk getirmek hiç bu kadar kolay ve düşük maliyetli olmamıştı. Hızlı, yüksek kaliteli A4 baskılar sunan, geniş bir kullanım paneline ve en son belge güvenliklerine sahip Canon’un çok işlevli Canon iRC1021i modeli, küçük boyutundan beklenmeyecek kadar güçlüdür.
Üretken ve etkili
Baskı alın, fotokopi çekin, tarayın, gönderin veya faks çekin*-çok işlevli iRC1021i ile bunların hepsini çok hızlı ve kolayca yapabilirsiniz. Renkli ve siyah beyaz baskı, dakikada 21 sayfa hızında ve 2.400 dpi x 600 dpi çözünürlükle yapılır. Sağlam bir belge besleyici ve 850 yaprağa kadar artırılabilen kağıt kapasitesi, çok miktarda baskıyı rahatça alabilmenizi sağlar.
iSend özelliği ile iRC1021i, dosyaları e-posta adreslerine, masaüstünüze, ftp sunucusuna ve dosya konumlarına anında göndermenizi sağlayan harika bir iletişim yardımcısıdır.
* İsteğe bağlı
Küçük ve basit
546mm x 527mm x 627mm (gxdxy) boyutlarına sahip bu kompakt aygıtın bu kadar yüksek bir performans sergilemesine şaşırabilirsiniz. Bu felsefe PDF´lerle çalışma şekliniz için de geçerlidir. Canon’un yenilikçi Kompakt PDF işlevi dağıtımı hızlandırmak için kaliteyi fazla düşürmeden dosyaları küçültür.
Kolay Kaydırma Tekerleği ile geniş bir 3,5 inç renkli ekran, bütün işlevlere zahmetsizce erişmenizi, grafik menüsü ise hızlı ve kolay kullanım sağlar.
Verimli ve güvenli
iRC1021i hangi belgelerin renkli, hangilerinin renksiz olduğunu algılayıp baskıyı buna uygun yaparak sayfa başına fiyatı ayarlamanıza ve maliyeti düşük tutmanıza yardımcı olan Canon’un Otomatik Renk Algılama Sistemi´ne sahiptir. Herhangi bir sorun olduğunda e-Bakım, hizmet merkezlerine ve Canon ortaklarına otomatik olarak bildirdiğinden aygıtı sürekli izlemek zorunda kalmazsınız.
Canon’un isteğe bağlı uniFLOW Output Manager´ı, baskı işlerini izleyip maliyetleri hesaplamanızı sağlayan Baskı Muhasebesi ile kullanıcı uygun güvenlik yöntemiyle, örneğin kart veya parola ile kendini aygıta tanıtana kadar baskı işlemini bekleten Güvenli Baskı gibi bir dizi ekstra denetim olanağı sunar.
Duyarlı ve becerikli
iRC1021i açıldıktan sonra 60 saniye içinde kullanıma hazır hale gelir. Kullanılmadığı zamanlarda, otomatik olarak uyku moduna geçerek yalnızca 1,2 watt harcar. Aygıtın çift taraflı baskı özellikleri sayesinde kağıt tüketiminizi azaltın ve raporlarınızı geliştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder