9 Ağustos 2015 Pazar

Canon imagePRESS C6010


Ayrıntılı Bilgi
Çok yönlü imagePRESS C6010 ile üretim olanaklarınızı geliştirin ve yeni uygulamalar keşfedin. Bu dijital renkli baskı ofset baskı görünmü uyandıran olağanüstü resim kalitesi sunar.




Faydalar
·         Ofset baskı gibi görünen üstün görüntü kalitesi
·         Yenilikçi Teknoloji
·         Tutarlı sonuçlar sağlayan hassas baskı
·         325 gsm'ye kadar çok çeşitli ortam seçenekleri
·         61 görüntü/dakikaya varan hızlar
·         Yüksek güvenilirlik ile maksimum kar
·         Çok yönlü sonlandırma

Detaylı Özellikler

Önceki ürünlerin kazandığı kusursuz şöhretin üzerine gelen imagePRESS C6010, renkli dijital baskı alanında ofset baskı görünümündeki resim kalitesi ile çığır açtı. 
Sunduğu yüksek baskı kalitesi özelliği ile bu çok yönlü baskı, yaptığınız yatırımın azami ölçüde geri dönmesini sağlar.

Daha da yüksek kalite

Dijital teknoloji yeniliklerinin uyumlu bir bileşimi, imagePRESS adında yeni bir kalite standardı yaratmıştır. Örneğin, Canon’un V-toner'indeki ultra ince parçacık boyutu ve yağsız kaynaştırma özellikleri, parlaklığı optimize eden gelişmiş görüntü denetimi teknolojileriyle birleşerek tüm ortamlarda müthiş görünümlü bir sonlandırma sunuyor.
Canon'un Gelişmiş Görüntü Kontrol Sistemi (ARCDAT) ve yeni renkli toner yoğunluk dengeleme özelliği sayesinde öngörülebilir, tutarlı bir renk neredeyse tüm çalışma uzunluklarında garanti edilmektedir.

Yüksek hız ve verimlilik

Fotokopi Kağıt üzerindeki üretim hızları dakikada 61 görüntü ile 135 gsm arasındadır ve ağır veya kuşe kağıtta 325 gsm'ye kadar çıkabilir. 8 farklı kaynaktan en fazla 10.000 sayfalık kağıt kapasitesi olanağı sağlar. Canon V toner kullanılarak 8 saat kesintisiz üretim yapılabilir.
Kusursuz ciltleme gibi zaman kazandıran pek çok entegre sonlandırmada becerisi bulunur. Büyük boy sayfa özelliği ile raporlar, kitapçıklar ve broşürler gibi karışık taraflı baskı uygulamalarındaki yüksek verim sayesinde yeni sırt sonlandırıcı Tezgah Kitapları gibi uygulamaların basılmasını da baskı listenize eklemenize olanak verir.

Yüksek hassaslıkta baskı

Canon’un Akıllı Kayıt Teknolojisi (IRT), önden arkaya ve sağdan sola sıradışı kayıt doğruluğu sağlar. Gelişmiş Yumuşatma Teknolojisi (AST), metin ve anlaşılması güç grafiklerin bileşimiyle ilişkili kuşaklamayı yok ederek baskı kalitesini artırır. Verimli Çözünürlük Sistemi, baskıların çıplak gözle nasıl göründüğüne dayalı olarak akıllı görüntü ayarlamaları yapar.
Gelişmiş Hava Destekli Besleme Sistemi, birden çok sayfa beslendiğinde bunu algılayan ve çalışmayı kesmeden düzelten yeni bir ultrasonik çift besleme algılama sistemi kullanarak yüksek güvenilirlik düzeylerini garanti eder.

Güçlü iş akışı denetimi

Kiralık Fotokopi Makinesi imagePRESS C6010 ile birlikte kullanılabilecek bir dizi güçlü sunucu seçeneği bulunmaktadır. Statik veya değişken veri içeren en karmaşık işleri zorlanmadan yerine getirir. Ayrıntılı iş öncesi ve sonrası raporlama, kullanıcılara en üst düzeyde güveni sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder