27 Eylül 2016 Salı

Canon i-SENSYS LBP5050n


Canon i-SENSYS LBP5050n

Küçük işletmeler için kompakt, ağa hazır, renkli lazer yazıcı
Bu şık, ağa hazır, masaüstü lazer yazıcıyla profesyonel renkli çıktılarınızı paylaşın. Kompaktlığı, sessizliği, kullanım kolaylığı ve enerji verimliliğiyle küçük işletmeler için ideal renkli çözüm.

Faydalar

·         Kompakt, profesyonel kalitede renkli lazer yazıcı
·         8 ppm renkli, 12 ppm siyah beyaz
·         Ağa hazır
·         Hızlı İlk Baskı teknolojileriyle beklemeye gerek kalmaz
·         9600x600 dpi'ye kadar baskı
·         Hepsi Bir Arada renkli kartuşlar
·         Sessiz çalışır ve enerjiyi verimli kullanır

Detaylı Özellikler

Üstün renkli çıktılar

Bu şık ve kompakt masaüstü renkli lazer yazıcıyla etkileyici satış ve pazarlama malzemeleri oluşturun. Müşterilerinizi etkilemek için nefis renkli görüntüler, canlı grafikler ve net metinlerle işinizin gücüne güç katın. Canon yazıcı görüntü işleme teknolojisi ve S-Toneri, en yüksek kalitede renkli çıktıları garantiler.

Paylaşması kolay

Yerleşik ağ arabirimi sayesinde renkli çıktıları paylaşabilir ve böylece bu yazıcıdan en iyi şekilde yararlandığınızdan emin olabilirsiniz. i-SENSYS LBP5050N'yi ağa çabucak ve hızla kurarsınız. Otomatik IP yapılandırması ve ‘İşaretle ve Bas’ kurulumuyla, kullanıcılar ağ üzerinde hiçbir sorun veya gecikme yaşamadan baskıya başlayabilir.

Zaman kazandıran performans

Sıfır ısınma süresi sağlayan Hızlı İlk Baskı teknolojilerimizle baskı almak istediğinizde hiç beklemezsiniz. Birim, ihtiyaç duyduğunuz anda harekete geçer. Üstelik 8 sayfa/dk renkli baskı hızıyla, baskı işlerinin tamamlanmasını da beklemezsiniz.

Kullanışlı Hepsi Bir Arada renkli kartuşlar

Üstün S tonerin, tamburun ve temizleme birimlerinin içinde bulunduğu kompakt renkli kartuşu değiştirmeniz yeterlidir; yazıcınız adeta yepyeni olur. Dertsiz tasasızdır. Sürekli yüksek kaliteli çıktılar elde etmek için her zaman Orijinal Canon kartuşlar kullanın.

Sessiz ve enerji verimli

Fansız motor tasarımı sayesinde, bu yazıcı bekleme sırasında hiç ses çıkarmaz ve sessiz çalışır. Böylece arkaplanda dikkatinizi dağıtan bir gürültü olmadan işinize konsantre olabilirsiniz. Birim uyku modunda yalnızca 8 watt enerji kullanarak maliyetlerde tasarruf ve çevre dostu verimlilik sağlar.

Kullanımı kolay

Olağanüstü basit kullanımın keyfini çıkarın. Kullanıcı dostu Canon CAPT yazıcı sürücüsü ve Yazıcı Durumu Penceresi, yazıcının kolay denetimine olanak verir ve her seferinde üstün renkli çıktılar sağlar.

1 yorum: